Granngården

Varför valde ni Första hjälpen konsulten?
Vi fastnade för er förmåga att anpassa utbildningen precis så som vi ville ha den utefter de risker vi har i vår verksamhet. Dessutom känns det tryggt att veta att samtliga utbildare faktiskt är aktiva i tjänst som ambulanssjuksköterskor eller brandmän. Det gör att kunskapen är färsk och de kan relatera till verkliga händelser.

Vad är viktigt för er vid val av leverantör?
Att det är en leverantör som tar sig tid till att lära känna vår organisation och som är öppen för att anpassa utbildningsinnehållet efter vår verklighet och våra specifika risker.

Vilka tjänster i form av utbildningar och övningar har vi genomfört hos er?
Första hjälpen med HLR för hela kedjan

Är utbildningarna behovsanpassade för er?
Absolut, det var en förutsättning när vi valde leverantör.

Hur gick kurserna till?
Vi förlade kurserna till våra butiker runt om i landet. Därav blev utbildningen än mer verklighetsanpassad när vi kunde ha HLR ute i våra foderlador bland pallstallage och fodersäckar.

Vad är er uppfattning om våra kurser och tjänster?
Professionellt genomfört och väldigt anpassningsbart utefter önskemål och behov

Skulle ni välja oss igen?
Ja, vi tittar just nu på andra kurser, exempelvis inom krishantering.

"Vi fastnade för er förmåga att anpassa utbildningen precis så som vi ville ha den utefter de risker vi har i vår verksamhet. Dessutom känns det tryggt att veta att samtliga utbildare faktiskt är aktiva i tjänst som ambulanssjuksköterskor eller brandmän. Det gör att kunskapen är färsk och de kan relatera till verkliga händelser."

Hanna Kullsten, HR-specialist